Alıntı:
Kaplumbaga Nickli Üyeden Alıntı
Kardesim ben senin yardimseverligine balta vurmak istemem fakat sifaci enerjiyi aldigi gibi bedeninden disari aktarir. Uzerinde alim esnasinda dahi bir tanecik bulunmaz, aldigi gibi cikar. Mesela rasim arkadasimiz sifaci ama daha ilerleyememis. Ilmi ileri kendi degil. Mumin kardes de destek veriyor.
Iki kisi tanidim biri aldigi gibi disaro atiyor digeri de aliyor ama ayni senin gibi kendinde kaliyor. Benim fikrim nacizane atamadigin enejiyi almamalisin ya da imas ustada danis bu is ilerlerler mi diye.
|
allah hepinizden razı olsun, değerli yorumlarınızı dikkate alıyorum, ben sadece ı esna vücuduma aldığım ağrıyı yarım saat kadar hissediyorum. sonrasında vücudumdan çıkıyor.
şununda etkisi olabilir, yerdeki çimenlerden tutun havadaki enerji akışını kendimde toplayabiliyorum, yaydıkları pozitif enerjiyi çok rahat emebiliyorum ama dediğiniz gibi doğru ellerde eğitim almam gerek. genel olarak sonucunu bilmediğim olayları yaşama olasılığı tabiki var. ancak dediğim gibi manevi bir sadaka olarak görüyorum bunu ve ihtiyacı olana yapıyorum. belkide rabbim bu yüzden bende rahatsızlık bırakmıyor.
Alıntı:
Kaplumbaga Nickli Üyeden Alıntı
Hmm belkide sana da zarari yok ama uzerinden atisin bu kadar suruyor.
|
muhtemelen. rabbimin rızasını kazanmaya çalıştığım içinde olabilir. elimde ki yetenek bu, ve kullanamaya gayret gösteriyorum