Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Zararları yok tam tersi. Huzur veriyorlar Ben gördüklerimi halüsinasyon sanıyordum enteresan. Belkide anlamadan bana yardım ediyorlar nefsani yardımlar değilde nurani yardımlar olabilir çünkü ben kuranı hiç bilmezken okudum arapça yazmada öyle tecvit dersi alanlar var bı yıldır öğreniyor ben düz okudum sonra da bı ay içinde de tecvitli. Bunlar başarılabilir fakat yardımsız olmadığı kanaatindeyim ve iç sesim sürekli sakinmami emrediyor. Ve nefsine yenik düşüp bı günah islesem vicdan azabı çöküyor bu haller iyi İşte bu halleri bana yaşatan mümin cinler ise. Ailemle de paylaşmak isterim keza esimlede misal eşim hiç doğru yolda değil ama farzlarda çoğunlukla iyiliği emrediyor. Ama kendine sıfır buda o varlıklardan olabilir misal biliyorsun ilerlemek istedim zamanında amacok engelleme aldığım için herşeyi bıraktım bu varlıklar beni korumuyor faka nasıl korunmam gerektiğini öğretiyor diyelim Allah tan gelen herşeye amenna n Fazla kurcalamamak gerek nitibaratada geçmemek lazım son paylaştığım konu var rüyamda biri dediki nUyaninca beni bul. Oda bu müslim cinlerden olmasın mi
|
sadece peygamberlerin rüyalari delildir,
yoksa
islami literaturde hic kimsenin ruyasi delil teskil etmez, evliyalarda dahil