Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
da doktorlara bayan diyorsun
kullanici isminde bayan ismi
lezbiyen likmi var benmi yanlis anladim
hocayı kastediyorsan
okadar agir rahatsızlık taşıyan birine sırf diger islemler icin odeme yapmadi diye saglikinla oynuyor sa pek hoca denmez benim gozumde simsar daha cok benim nezdimde
sitede renkli kisiler var 50 mesajı doldur yaz sorularını isteklerini indallah ellerinden geleni yaparlar diye umuyorum...
uzerinde nazar mi var buyu mu var bu yazdıklarından anlasilmaz kabus goruyor musun goruyorsan ne tarzda görüyorsun ondan bahset ilk once
|
Korkunç agri yasiyorum omurgamda yanmamda sirtimi 2 saniye koyamiyorum l..a baslayan uyusturucu ilac veriyorlar baska doktorlar keske baksa bu kdr cerrahi gecirmis hastaya birakiyorlar beni yalvariyorum size zor dayaniyorum.O dr inanin cok ihtiyacm var daha bugun hastanedeydim olmuyor agrimi kesemiyorlar igne 3gn dayda ediyor sonrasi yije ayniyim.O benim tedavimi agri noktalarini biliyordu.Diyorum ya o yapan aramisi bozaj hocabdegl s.sz agzmi bozmayayim ama hayatim darma duman oldu

Internette cok dolandirildim allah rizasi icin yardimci olun bana .Ne lezbiyenligi.Tedavim icin bunu ozelden her yerden size ispatlayabilirim..Ben aci cekiyorum korkunc ve yapan dr yok ustune alan.yaz ilaci gonder umudum tukendi.