Alıntı:
Nehir2828 Nickli Üyeden Alıntı
Bende uzun yıllardır bir hal oluşuyor bu zaman zaman bunu nasıl anlatacıgımı bilmiyorum söyle bir anda ışık gecıclerınden dönen nesnelerden yada çok yüksek bir sesten tetikleniyor bu durum o anda ölcek gibi hissediyorum ne yapıcagımı bılmıyorum o an dünya dursun istiyorum yani bu neden olabılır bi kaç gün olmazsa mutlaka diğer gün şiddetli oluyor 1 2 dk sürüyor ama baya etkılenıyorum saçma gelebılır ama neden olduğunu bilen varımdır panık atak böyle birseymı acaba
|
Bence bu panik atak değil. Panik atakta herhangi bir dünyevi bir durum/ olay olusur. Sizde ona aşırı tepki verirsiniz elinizde olmadan. Yani orantısız, sinirsel bosalmalar yada kasılmalar oluşur. Bence yaşanılan bir çok cinni yada varliksal problemleri psikoloji adı altında topluyorlar. Verilen ilaçlar kişiyi uyutmaya yönelik. Zihinsel bir yapıyı, enerjilerle oluşan beynimizi fiziksel bir ilaç ile tamir etmeye çalışmak bence çok makul değil. Mekanizma/ işleyişte örneğin nörolojik hücresel bir rahatsizlik olur onu anlarım ilaç tedavisi gerektirir. Ama geriye kalan bir çok şey maneviyat ve diger dini kavramlarla alakalı.