Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Beyaz ışık iyi diye bir durum yok diye biliyorum. Hatta bir defasında kişi başından geveni anlatmıştı burada. Namaza basladiginda beyaz bir ışık gördüğünu, o şevkle Allahim sevdigi kul oldum ermişler geldi belki vs diye düşünmüş. Oysaki musallati varmış. Sonradan öğrenmiş. Her imare aynı yorumlanmadigini fark ettim. Hocamız da zaten direkt ibadet durumunu sormuş. Biraz kişi ile alakalı. O yüzden ehil kişiden bakım şart. Ehil diyorum çünkü her bakımdan bambaşka sonuç çıkıyor.
|
Elbette görülenin neye göre ne olduğu bakımda görülür ama kastettigim bariz bir guruntuden ziyade burda ve birkaç konuda daha geçen minik noktalardi çok geçti bu konu, yoksa görünenin niye göründüğü ne olduğuna bilmeden kanaat getirmek yanlış olur.
Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
Kişiye göre değişir bu tabi ama genelde beyaz ve yeşil renk iyi anlamındadır tam detaylı kişiye bakılır bakımda görülür
|
Misal hocam benim şu anda bir musallat durumum yok ama zaman zaman uçuşan noktalar görüyoruz çoktandır yoktu , çok eskiden renkli yeşil mavi beyaz noltalar olurdu(gerçi başka hallerde olurdu celculiye hocanın bahsettiğini ağrıyı enerjiyi hissetme elde enerji falan ama ben herkeste var normal sanırdım) göz ağrısı yada toz derdim burda farkettim ekxtra birşey olduğunu o da endişelendirdi bir an benzer konularda olunca