Eşi Aldatan, Eşi eve gelmeyen, Çocuğu söz dinlemeyen, Kötü Alışkanlıklar için
EŞİ ALDATAN
❗️EŞİ* EVE* GELMEYEN,
❗️ÇOCUĞU SÖZ DİNLEMEYEN.* ❗️,iÇKİ KUMAR, KÖTÜ*** ALIŞKANLIKLARI
(uyuşturucu) OLAN
* _❗️EŞİ SEVGİ GÖSTERMEYEN,_
_❗️EVİYLE_ _İLGİLENMEYENLER İÇİN ESMALAR,_
_❗️MALINI KORUMAK _İSTEYEN_KISACASI NE İÇİN NİYET EDERSENİZ ONUN İÇİN MEVLAM DERMAN VERMİŞ.
_❗️ Aile içinde_ _geçimsizlik, kavga* için._
❗️Eve gelmeyen eşler, vaktini dışarda geçiren eşler,
_❗️kendisine ve çocuklarına ilgisiz ve sevgi_ _göstermeyen eşler için,_
📌 * _Aşağıdaki esmalar sırayla yapılır._*
Duaya başlamadan önce
100 istiğfar,
100 salavat,
100 sübhanallahi
ve bihamdihi okunur _Ardından ” Yâ Rabbim_ _eşimi evine.. _ _bana ve çocuklarımı_ _ısındır,sevdir.Kötü_ _huylarından kurtar.” diye_ _niyet edilir_.
499 defa YA BARİU,
YA RAUF CELLE CELELÜ” okunur.
sayıyı tam okuyun, ne bir eksik, nede bir fazla
Ardından 7 defa TEVBE SURESİ 129 ncu âyeti kerim okunur.📖
*فَإِن تَوَلَّوْاْ فَقُلْ حَسْبِيَ اللّهُ لا إِلَهَ* *إِلاَّ هُوَ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَهُوَ رَبُّ* *الْعَرْشِالْعَظِيمِ
_“Fe in tevellev fe kul_ _hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi_ _tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).”_
Anlamı: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”
_🤲Bu dua tertibine her_ _gün devam edilir._
📌 _En az 21 gün devam_ _edilir._
_Veya 41 devam edilir._
........
📌Sevdiklerinizi herhangi bir kötü alışkanlıktan vazgeçirmek yada ikna etmek istediğiniz önemli bir konuda Okunan Esma.
_Sevdiklerinizden eşler* veya* evlatlar için_uygulayacağınız çok önemli bir esma:_
❗️Örneğin :
içki için,
kumar oynayan,
kötü alışkanlıkları olan,
evi ile ilgilenmeyen, sorumluluk taşımayan eş veya evlatlar için,
size ihanet* eden eşiniz,
aldatan eşiniz veya başka biri ile ilişkisi olan eşiniz için okunabilir..
Hem dünyası hem ahireti için hayırlı olan bir konuda istediğiniz bir şeye ikna etmek için.
❗️_Örneğin :_
_Allaha ve size isyan_ _eden bir evlat yada yakınlarınız için uygulayın._
_Kötü niyet ile* bencilce istekleri olanlar için kullanmayın._
📌 Eğer yakınınızda biri ise iki kaşı arasına odaklanarak ” 51 kez
YA RAHMAN CELLE CELALÜ okuyun ve üfleyin.okurken gözünüz ve aklınız başka şeye _odaklanmasın yani_ _başka şeyleri aklınızdan geçirmeyin , düşünmeyin._
_Özgür iradeyi etkilemek_için asla kullanmayın. 51_ kez _okuduktan_ _sonra_ 7 defa şu duayı _tekrarlayın, mesela "_
➖Evladın namazda gevşeklik mi gösteriyor
İki kaşın arasına bakarak oku içinden 7 defa haydi namaza diye soyle 8. Kez sesli olarak söyle hergun devam et
➖Allah'ım eşimin kumarı ve içkiyi terk etmesini nasip et " diye tekrarlayın.” hafifce yüzüne doğru üfleyin.siz ne niyet için okuduysanız o niyeti 7 defa tekrar edin
_ALLAHIM SİZE ŞU MUBAREK GÜNLERDE HAYIR , BEREKET, HUZUR İHSAN ETSİN_. _Zorda_ _olan, kötü günler _yaşayan hanım_ kardeşlerime yardım etsin._
*ALLAHIM HEM DÜNYADA HEM AHİRETTE AFİYETLİK VERSİN.* *AMİN*
🌸🌸🌸🌸
🍁 Dargınları barıştırmak için 200 defa yâ Vedüd okunup dua edilirse
en kısa zamanda barışırlar
🍁 bir bardak suya 500 defa yâ Ragîb ismi şerifi okunup içilirse büyü ve sihir bozulur
🍁 Erkeğin eve bağlanması için günde 66 defa yâ Allah yedi defa tarık suresi okunur
🍁 Karı kocanın arasının düzelmesi için yusuf suresi okunur bitirilir tekrar başlanır tâki düzelinceye kadar aynı zamanda erkeğin eve bağlanmasını sağlar
🍁 10 gün boyunca bir suyun içine 121 defa besmele i şerif okuyup içen kişinin anlama ve anlatma kabiliyet artar
🍁 içkiyi bırakmak için maide suresi 92 ayet i kerimesi ve isra suresi'nin 31 inci ayet i kerimesi 1001 defa okunur
🍁 Felak ve Nas suresi 113 defa her boncuğu Euzu Besmele çekilerek her gün okunursa papaz büyüsünü bile bozar bunu efendi hazretleri buyurmuştu
🍁 Cuma akşamları Rahman suresi ile Vakıa suresi okunursa kaybettiklerini bulur
|