26.12.23, 19:21
|
 |
Manevi
|
|
Forum Puanı: 4561
Etiketlendiği Mesaj: 558 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
sirke Nickli Üyeden Alıntı
Bu aracı yan aktiviteleri çeken kişi nasıl kurtulabilir peki? Buna dair bir bilginiz var mı? Bahsettiklerinizin bazıları oluyor. Sesler, zaman zaman çığlık, fısıltı, kötü kokular, farklı kokular, kişi kokuları, nefes kokuları, üfleme, zaman zaman istemsiz seyirti veya somatik hareket. Elektriklenme. Eşya kaybolması artık pek yok. Bir ara görüntü oluyordu, bu bir süredir olmuyor. Farklı silüetler ya da hayalet gibi. Takırtı sesi. Bu kararma mevzusu elektrikten dolayı mı oluyor yoksa o an gözümü mü karartıyorlar bilemiyorum. Sanki anlık bi görme şalterini kapatıp açıyorlar gibi. Çünkü gözlere de müdahalede bulunabiliyorlar. Bu aracı kişiyi sims gibi oynatma çabası da olabiliyor. @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]s da demişti düşündürme, zihin yönlendirme ya da biri de fısıldıyor şimdi olasılık verme diye. Belli başlı kelimeleri cümleleri çok kullanıyorlar. Allah belanı, aferin. Geçen yıl bu parapsikolojiden ya da astral seyahatten bahsedince yaşattılar garip durumlar bi ara aklım yerinde değildi sanki. Kişiyi kendi özgür iradesine bırakmayıp rahatsız etme hali. Ve özgür iradesine bırakmamaya rağmen günah işlemiş gibi kişiyi zan altında bırakıp bundan dolayı da ekstra rahatsızlık verme hali. Dinle korkutma çabası. bir sürü mevzular dahil edilebilir. Uzun süreden beri banyoya şortla giriyorum. O daha önce dediğiniz penetrasyon mevzusu denemeye çalışmaları. Ben direkt 3 harflilere yoruyordum. Eskisi kadar sık değil şükür, azaldı. Ve dediğiniz gibi doğudan batıya her yerde benzer mevzular olabiliyor. Hani uzaylı denilen kavram, uyku sorunları, karabasan, uyku felci batıda da çok yaygın ya, araştırınca 3 harfli diyor dinsel açıklayanlar. Kimisi enerjetik varlık diyor.
Bahsettiğiniz filmi izlemedim yapım yılı nedir?
Çok uzun değilmiş sizin de. Üst mesajda nickinizi yanlış yazmışım bu arada 
|
Bu olaylar korku filmlerine de konu edilmiştir. Hatta Poltergeist (1982) adlı film de bu konu üzerine yapılmıştır. Ülkemizde Kötü Ruh adıyla gösterilmiştir. Üç filmlik bir seridir. Filme de konu olduğu üzere poltergeist; genellikle “yaramaz” ve bazen kötü niyetli bir ruhun, sesler çıkararak, nesneleri hareket ettirerek veya insanlara/hayvanlara saldırarak kendi varlıklarını ortaya çıkardıkları paranormal olaya ve bu ruha verilen addır. Poltergeist kelimesi, Almancadaki “poltern” (vurmak) ve “geist” (ruh) olan iki kelimenin bileşiminden gelir. Olayların çoğunun, bir kişi tarafından bilinçsiz psikokinezi üretilmesi ile oluştuğu sonucuna varılmıştır. Beş duyudaki dış dünyaya açılan pencerenin daraltılmasının ilk yolu yemek yeme ve su içmenin normal seviyeye gelmesidir. Yemek yemek ve su içme normal hale geldiğinde hatta biraz da fazlalaştığında uykuda düzene girmiş olur Uyku düzene girdiği takdirde kişinin sosyal hayattaki faaliyetleri normale döner. Hülasa bu tip durumlar anında normale dönebilir.