Alıntı:
Gamzeli0990 Nickli Üyeden Alıntı
tek istediğim şey bosanip mutlu olmak
|
Yazmayım yazamayım diyorum ama yazmak farz oldu belki hayal dünyasında yaşayan bunun gibiler yazanları araştırır sonrada pembe dünyaların kara dünyaya döndüğünü anlar yaşanmış olay örneği verelimde aklınız başınıza gelsin.
Öyle bir dünya yok.yazdıklarından hareketle evlisin 2 çocuk var kocandan artık nefret ediyorsun senin deyiminle.Üstüne kendi anne baba tarafına durumu anlattın yazdıklarından o anlaşılıyor onlarda evliliğne devam et.Boşanma diyorlarki bana sahip çıkmıyorlar diyorsun.
Bir üstte yorumda rahat batmasın denmiş.Bende katılıyorum çünkü insan oğlu bir noktadan sonra işte rahat batar nefs her şeyi ister sonrada gümmmm oturur aşağı.Hiçmi haber izlemezsin hiçmi dünyadan haberin yok devekuşu gibi kafayı kuma gömüpmü yaşıyorsunuz bu laf sana değil senin gibi pembe bulut üstünde yaşayanlara.
2 sene evvel internet yıkılıyor haberler gırla olay nedir dedim araştırdım 2 elti yufkacıda çalışıyor.Burda Yufkacı Muharrem denen biri var bunların ağzından giriyor burnundan çıkıyor.
Özetle bu 2 sivri zekalı elti kaçıyor kocaları esra erol'a başvuruyor.Sonrada bunlar başka ilde piyasaya çıkıyor eltinin biri eve dönüyor ben o dönem 3-5 kısa video izledim anlatıyor işte kaçtık bir yere gittik efendim 2 çıplak 1 hamama yaraşır olayı ev yok ocak yok kaçtıkları adam bunlardan aç.

Soruyorlar benim yanımda biraz para vardı birde üstünde bilezik falan var onları bozdurup yemişler bir ev tutmuşlar falan filan.
İsimler aklımda değil neyse bu geri geleni kocası kabul etti.Öbür elti Nuh der Peygamber demez çocukları vardı sanırım 2-3 tane oalbilir ben boşanacam derdinde.Hatta bu Esra Erol yayınına 1 kadın bağlandı oda bu Yufkacının yatağından geçmiş.
Aynı bunlar gibi kısaca bende diyor salaklık ettim benimde paramı yedi sonra benim jeton geç düştü anladım ama bin pişman ayrıldım der.Soraki elti boşanmış bu yufkacı muharremle evleniyor.Dünya evine girip pembe dünyada yaşacaklardıya işte aradan 6 ay geçmeden boşanmışlar.Yufkacı yeni kerizler peşinde.
O kadın çocuklarından oldu kocadan ayrıldı ne yaptığı hakkında bilgi yok nette.
Google yufkacı muhrarrem yazın maceraları çıkıyor pezevengin.
Biz ne dedik hiçmi haber izleyip ibret almazsınız mübarekler.
İşte bu olaylara girenler üstte konu sahibi diyorya ailem istemiyor boşanmamı tasvip etmiyor sende benim anladığım ev hanımısın yani işte çalışmadan yok şu yufkacı olayı senin başından geçse kaçtığın adam yufkacı muharrem gibi biri olsa 6 ay sonra sende ortada kalırsın ailende sahip çıkmaz olay biter.
Sonrası iş yok meslek yok kendi başına ayakta duracak para yok imkan yok işte sonrası genel ev olur görünen o.
Onun için herkes sana aklını başına al otur oturduğun yerde diyorda artık ibret alırmısın orasıda sana kalmış.
---------------
Birde benim bizzat şahid olduğum olayı yazayım sene 1989 yılı idi.O zaman oturduğumuz apartman alt daire 1985-1989 arası 3-4 kiracı girdi çıktı derken oraay 1 karıkoca çift geldi gelenler 50-55 yaşında çocukları yok.Yaklaşık o dairede 1 sene oturdular
İşte çıkmadan 2-3 ay evvel kadın hasta dediler hastaneye yatmış sanırım uzun zaman oldu aklımda kalan 1-2 ay hastanede yattı sonra kadın hastanede öldü dediler.Adamda evi boşalttı gitti yeni kiracı geldi.Aradan 6 ay 1 sene geçti gece akşam saat 20-21 gibi bizim dairenin zili çaldı.Kapıyı açtım ben zamanlar 20 yaşındayım.Kapıya bir genç gelmiş oda benle yaşıt gibi 20-25 bıyıklı bir genç.Bir kadın ismi söylüyor biz dedik tanımıyoruz.Cebinde oz amanlar fotoğraflar siyah beyaz 1 veskalık foto çıkardı gösterdi resim sararmış baktım resme işte anlattığım kadın dedim senin dediğin isim değil ama burda aşağıda bu kadın oturdu başka isimle.
Bu genç demezmi bu benim annem

Annemi o adam kandırdı kaçırdı bizden ayırdı fellik fellik onu arıyoruz diyor.Ben de çok şaşırdım önce sonra soruyor nereye gittiler.Sonra alıştıra alıştıra anlattık annen hastaneye yattı dediler bir daha gelmedi öldü dendi dedik.ağladı Ben nasıl bulacam diye soruyor.Dedim mezarlıklar belediye ye bağlı en sağlamı sen belediyeye başvur dedik sonrası genç gitti.
İşte 30 senelik olay bu evden kaç başkasının yanında öl...
Tek tavsiye aklını başınıza alın derim.Hayat pembe dizi değil.