Alıntı:
Yusufiyeli Nickli Üyeden Alıntı
Değerli kardeşim öncelikle geçmiş olsun mutlaka sen kendi durumunu daha iyi bilirsin fakat bilmelisin ki birçok psişik fenomen var ve bunların doğruluğu ilmen ispatlanmış mesela Dr. Dean I. Radin ‘’Bilinçli Evren’’ isimli kitabında birçok misal veriyor. Klervoyans, Psikonezi, Prekognisyon…vb. Deneyler psikoneziyi zihinsel güçlerin uygulanması olarak değil de zihindeki bilginin maddeye akışı olarak düşünmenin daha doğru olacağını ileri sürüyorlar. Ben şahsen sendeki vaziyeti bu şekilde ifade ediyorum. Musallata çok fazla ihtimal vermiyorum. Bunlar benim şahsi yorumlarım en doğrusunu Allah (cc) bilir.
|
Hocam inanın ben artık sebebini nasilini çok fazla önemsemiyorum. Tek derdim bir an önce bazı şeyler yoluna rayına otursun. Bende ara ara çok dehşet vesvese oluyor. Okuyorum onun için arada. Normalde de evhamlı bir yapım vardir ama vesvese ile aklima gelenleri ben bile kırk yıl düşünsem aklıma gelmez. Ve bazen ciddi ciddi bunlardan kendimi Ali koyamiyorum. Bir ara çok güzel zikri çekerek uyurdum. Arada da bana vizyon gösterirlerdi. korkardım bazen ama yine de devam ederdim. Bir ara onu bile yapamadım. Şuan nispeten daha iyi. Ama böyle tuhaf dönemler oluyor. Ve stres sıkıntı olan bir dönemde de değilken. Demek istediğim bahsettiğiniz şeylerin temelinde enerji var. Kişi özellikle negatif düşündüğünde bir enerji oluşturur. Bu enerjiler de kişinin hayatına sizin bahsettiginiz şekilde sonuçlara vesile olabilir. Ama benim vesvese vb durumlardan ötürü negatifligim var. Beni olumsuz yönde etkileyen bunlar. Belki hayatım çok kötü bir durumda değil. Süper, çok iyi değil ama beter de değil. Sorunlar sıkıntılar var çok. Ama kendi iç dünyadaki vesvese daralma bunalma beni x10 olumsuz etkiliyor.