Alıntı:
yusuf4243 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Allah razı olsun yorumunuz için. Fakat bu konuda çok fazla örnek var birebir tecrübe edinilmiş forumda da arama yaparsanız birçok kişinin zikir çekerken korkutulduğu gibi birçok konuya rastlayabilirsiniz. En basitinden şu konu: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
"Şeytan dururmu beni alıkoymak için elinden geleni yaptı Çok dehşet verici derecede korkunç şeyler görmeye başladım"
Sanırım bu yüzden birçok kişi mürşidi-kamil gözetiminde zikir çekilmesini tavsiye ediyor.
|
Ben çok ağır zikirler çektim gelen giden olmadı millet gölgesinden korkar olmuş uyku sebebi ile esneyen kulağı çınlayan elektiriği giden bana geldiler diyor Allahın seni koruyacağına inan gerisini boşver. Zikir çekerken içimden hep derim korkutan olursa eğer hepsinden Allah katında şikayetçiyim diye bir ara karışık rüyalarda çok görürdüm artık onları da görmez oldum. İnsanları zikir çektim o oldu bu oldu diye korkutup Allahın adını anmaz hale getirdiler bırak onları sen forum bunlar gibi ruh hastaları ile dolu