Alıntı:
Esaret Nickli Üyeden Alıntı
17 yaşımdan beri musallatlıyım hayatımı mahvettiler gitmediğim havas hocası kalmadı onlarla zihin yoluyla konuşuyorum beni ölümden beter ettiler yapmadığım zikir gitmediğim hoca kalmadı çok güçlüler içimdeki tek değil etrafımda onlarcası var çoğu kadın bana zuzula kabileisnden olduklarını söylüyorlar intihar etmeden önceki son çıkışım burası kesin koruma yolları varmı dua ayet yardım edin Allah rızası için
|
Bu kadar Hoca biçare kalmışsa sizde "Bölünmüş Kişilik" veya "Çoklu Kişilik" olarak da adlandırılan Dissosiyatif Kimlik Bozukluğu (DKB) olabilir bir psikiyatristle de görüşmenizde fayda var., bir kişide iki veya daha fazla farklı kimliğin varlığını ifade eder. DKB nüfusun yaklaşık %1'inde görülür ve genellikle çocukluk döneminde başlar, ancak bazı vakalar yaşamın ilerleyen dönemlerinde başlar. Bazı çok can sıkıcı olaylara maruz kalan kişi can sıkıcı acılara uyum sağlama cihetine gidip birden fazla kişiliğe bölünerek bir şekilde acıyı dağıtmakta ve tek bir kişinin taşıyamayacağı şeyi çeşitli kişiliklere yaymaktadır.