Alıntı:
bozok Nickli Üyeden Alıntı
Selamün aleyküm. Hiç istemsiz bir sekilde bir kadına aşık oldum. Ve gece gündüz onu düşünmeden edemiyorum. Bu sevdadan vazgecmek icin onu düşünmekten kurtulmak için ne yapmam lazım. Okunacak bir dua onerebileceginiz birsey varmıdır
|
zihnine önemli bilgiler kazandırmalısın şöyleki İlahi sevgiyi Kalbine aşılarsan sevdadan kurtulabilirsin ya afüv zikrini çekmiştim Eşime karşı sevgim azalsın diye oldu Daha çok lendime ilime verdim okudukça okuyasım geliyor dinledikçe dinleyesim kalbi Allah a vermek Daha iyi o kullardan daha merhametli ve sen Allah a yaklaştıkça Allah seni daha çok çeker öyleki ayet sure okumasaö dinliyorum dinlemesem okuyorum Dalıp gidiyorum bi bakıyorum ki ayet okuyorum sonra Acaba besmele ile başladımmı besmelesiz olmaz diyip besmele çekip tekrar okuyorum muhabbet kalbe girince okumadığın ayetleri hadisleri zaten biliyorsun okuyuncada Zaten bunu tefekkür
(düşünmek) ediyprdum diyorsun kuranı resulullahın dilinden okuyormuş gibi geliyor İnsan muhabbet duydumu Allah a herkes için aynı hisleri temenni ediyorsun inanmayan kafirlere Resul gibi üzülüp ve Cahiller bilmiyorlar diyorsun sonra keşke bilselerdi diyorsun .
insan muhabbeti kurduğu zaman Resullümüz sav gbi düşünüyorsun onun kızdıklarına kızıp Onun üzüldüğüne üzülüyorsun . kalbe giren her aşk Allah ı tanımaya vesiledir genelde kalpte haddi aşan sevgi oldumu Allah onunla sınar kişileri taaaki o büyük sevgi hak eden Hakka kavuşsun ...
Dilerim herkes kalbindeki büyük sevgiyi Hak eden Hakk ile bululturur Vesselam