Alıntı:
SEbrarS Nickli Üyeden Alıntı
Ben de tam kavrayamamıştım ama tamam anladım. Başkasının düşüncesine etki olayını, Mesela belirli bir şirkette çalışmak istiyoruz, kimsenin ayağını kaydırmadan hak yemeden istiyoruz kısaca helal yoldan ama şirket dolu eleman istemiyor henüz. Biz duamızı edelim de, neler olur belki iş yeri büyür misal iş Görüşmesine bile giderken onlara uygun gidiliyor neden etkilensin onu seçsin diye. . Düşününce iradeye çok müdahale oluyor hayatımızda dua etmeden de, kocası çok iyi, git kocandan ayrıl vs diyim onu etkilemek de kötü.
Ne çok uzattım neyse ,Allah razı olsun
|
Arkadaşlar yanlış biliyorsunuz, konuya ve konulara farklı yerden bakarak kendinize göre yorumluyorsunuz.
Vefki şerifler de bir dualama sistemidir.
Sadece ilmen yapıldığı için tesirli bir sistemdir. Herşey Allah Teala nın müsadesi ile olur. Gerçek, tek güç ve kudret sahibi Yüce Allah cc dür. Sebebler diyarındaki vesileler ile rızayı ilahiye doğrultusunda bunlar yapılır.
Zaten yapılan iş haramsa bu büyüdür.
Fakat helal bir iş yapılıyorsa emin olun öncesinde en az 1 gün ya da 7 gün istihareye yatılır ve izin gelirse vefk ve tılsımlar yazılır.
Bunları bilmeden etmeden bu konuşmalarımız sadece cahillikten ileri gitmez.
Bir şey hakkında kesin hüküm veriyorsanız muhakkak bilgi sahibi olmanız gerekir.
İnternette gördüğünüz medyumcuk tiplemeler yaptığı işle burada konuşulanları aynı tutmayın.