Cevap için teşekkürler .
Aslında düşününce doğru da söylüyorsunuz . Çünkü şu anda pek kolay bulunan bir tütsü değil .Tabii 2010 yılında belki yeni ithal edilmişti satıp bitirmek istiyorlardı.
Geçmişte satış stratejileri konusunda tecrübelerim olduğu için çok değişik oyunlar olduğunu biliyorum.
Hatta o şekilde satış artırdıkları için başarılı sayılıp prim alan insanlar var siz de biliyorsunuzdur yani yalanla dolanla iş yapıp ödül alanlar ... O yüzden olabilir de ... Üstünden çok zaman geçmiş , belki bunu söyleyen benim bulduğum yazı o zamandan kalmıştır ...
Lahuti sitesine de bir sorayım duanın kaynağı neresidir diye ...
Aslında her duanın kaynağını belirtmek mecburi olmalı bence moderatör bu konuda özen göstermeli diye düşünüyorum . Hatta sitelerin kuralı olmalı ...
Bu arada arkadaşınıza duayı sakladığı ve size de paylaştığınız için teşekkürler ...
Arkadaşınız yapmış ve amacına ulaşmış mı merak ettim ?
Selamlar
Kısacası ben de yapmak istiyorum da o yüzden ısrarla böyle sorular sordum , kimseyi üzmek istemem , yanlış anlaşılmasın , kusuruma bakmayın ...
Sonuçta bu duaları yapmak için de büyük emek harcıyoruz , bu sitede de birçok dua paylaşımı yapılıyor kaynağı için de referans vermek gerçekten bence çok önemli . Sonuçta tüm dualar çok çok ciddi şeyler ...
Yoksa kulaktan duyma asılsız şeyleri sunmak kul hakkına girebilir ...
Hatta bu referans verme konusunda sitenin yöneticisine de özellikle bir öneri mail göndermek istiyorum ...
Konulara daha da ciddiyet kalkması açısından güzel olur sanki ...
Saygılar, selamlar
kalkması değil katması olacaktı ...
Son satırdaki kelimenin yanlışı yazımını düzeltmek istedim ...
|