Alıntı:
Sadik36 Nickli Üyeden Alıntı
İyi o zaman hakkını helal et bir yanlış anlaşılma olmasın.sadece sorunun doğrusunu söylediği halde hala internetten birşeyler atıyorsun onu anlamadım biraz .bende kendisini tanımam yaşça büyük biri olduğunu bilirim sadece.adamin tarzı böyle her soruma da cevap verir benim de yanlış anlasildigim bir konu olmuştu düzelttik uzatmadim daha fazla.peki peki yazacağına abi kusura bakma öğrendim doğrusunu deseydin daha güzel olurdu
|
Ya abi onun devamlı üstüne üstüne gelmesi insanın ve konunun yazıldığının dışına çıkması, Doğru bilinen yanlışlar vs vs neyse.
Ben kaleme kalem derim belki başkası da traş bıçağı der.
neyse.
-Bende böyleyim işte sadece seviyorum bu adamı diye her uslubu kabul edemiyorum.
-Ben bunu seviyorum diye ona devamlı arka çıkamıyorum.
-Hakteala karşısında alacak verecek oluşur diye korktuğumdan haklıyada haksız diyemiyorum.
-babam bile olsa burada yanlışsın deyince birileri haksız linç edebiliyor... olsun
uzadı uzadı uzadı ama hiç bir yere varamayan bu anlamsız konunun varsa burada bir admin tarafından silinmesini isterdim.
Allah yolunu açık etsin.
Hakkım benden yana helal olsun.
Sizleri tanımak güzeldi.
Birşeyler öğrenmek güzeldi.
Öğrendiklerimin hayatımı değiştirmesi ve öğrendikçe alçak gönüllü ve gururdan arınmış, salih amelli bir kul ve güvenilir bir müslüman olabilmem umuduyla.
Allaha emanet olun sizde hakkınızı helal edin.
Ebedi hayatta tebessümle karşılaşmak umuduyla sağlıkla kalın.