Alıntı:
Cazgircinx Nickli Üyeden Alıntı
Bu yaptigimiz rahmani tabi ilk başta suflilerin dikkatini çeker. Zamanla gerçeğini ayırt edersin.
Tanidigim birinin bir kitabı var suryanice yazili bir kitap yalnız o tanidigim kişide süryani kitabında büyü tılsım ve davet uzerine şeyler yazili ismide kabala yahudi büyüsü olarak geçer. O kişi birine gözümün önünde bir işlem yapti ve oldu. Bana dediki istersen demon ve maridleri emrine verim dedi. Yalnız bir şartı var sahir (sihirbaz ve büyücü) olmayı kabul edeceksin dedi. Bende büyüyle isim olmaz dedim kabul etmedim. Eğer kabul etseydim ismim üzerine ceylan derisine tilsimleri yazip kan ile muhurleyip süryani mezarlığına görecekti. Bende kabul etmedim cunki sonu çok kötü.
Iletisime gectiginde sana ne gibi sartlar soyleyecek dikkat et islam şeriatına uygun iyi düşün o zaman gerçekten Kim olduğunu anlarsin.
Sureyi okumadan once 3 defa bismillahillezi la yedurru ma asmihi şeyin filardi vela fissemai ve hüves semiul alim dersin. Bu korunma duasıdir.
|
Elinin altında Böyle bir şehvete vesveseye kapılmadığınız için tebrik ederim. Dediklerinizi mutlaka uygulayacağım. Size özelden yazmam gereken durumlar olursa sakıncası olur mu ?