Youtubede çoğu hocada cinleri el altında tuttuğunu sanan cinlere hükmettiğini sanan hocalarda cinlerin emrinde olup o cinlere hükmettiğini sanmakta tevhid daveti yapıp 4 mezhebi itibarsizlastiranlarda deccalin emrinde tekfir ile müslümanların arasını bozanlarda bU zumrede deccalin faaliyeti Resulumuz sav öldükten sonra başladi o gün bugün tüm kâfir cinler onun emrinde ve geçmişte alım olanlardan bazılarında onun emrindeydi ama kimler bilmiyorum alım araştırması yapmıyorum artık araştırdık karım Salih insanlar olarak görünüyor Allah bilir Osmanlı dönemi bittikten sonra tüm ülkelerde deccalin emrine girdi bı hadise göre ümmetin ömrü binbeşyuz yıldır bu yıl dolunca deccal kendi ilahligina davette bulunacak Allahu alım en doğrusunu bilen odar yazdıklarım gayb bilgisidir ama ben sır saklamayı sevmem ahir zamanda kuran hadis ve 4mezhebe Tutunamayanlar bu fitneye düşer avam a mezheb olmadanda ibadet edilir fıkıha gerek yok demektir . Milleti ateşe davet etmektir bı zamanlar Ebu hanzalayi severdim fakat iyisini aldım kötüsünu kendi düşünsün
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|