Alıntı:
Moongirl Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba benim arkadasımın enerjileri açık eve fal baktırmak çok günah ama bakmıstı benim için ben üzülüyorum sevdiğim adamla evleencektim olmadı.. neyse arkadasım tarot baktı ve anlatırken bayıldı kafasını carptı ayıldığında ağlayarak nolur düşünme bırak senin ağırlğın bana geçti ben kaldıramadım dedi.. benden öncesinde de ev arkadaslarıma bakmıştı.. aradan 2 hafta geçti dün iş yerndeyken bi kızla tanıstım tesadüfi bu konuları konusuyolarmıs durugörüden vs bende istemsiz dahil oldum bi anlık oldu ben bi kaç şeyelrden bahsettim heeepppsini bildi hepsiniiii sonra o olayı anlattım arkadasn genç mi dedi evet dedim siyah saçlı mı dedi evet dsdim foto gösterdim evet bende böyle hissettim zaten dedi gülümsedi çokta efendi bi kız yani bu dünyada neler oluyor görüp görmediğiimiz vs vs ben çok şaşkınım bu nasıl mümkün ya dedim keşke benimde açık olsaydı durugörü çok kötü bisi dedi basına gelicekleri hissediyosun görüyosun gibisinden .. daha öncede ben sitede görmüstüm durugörü gelistirmek için okuncak duaları
Ve kız sordu ki büyü olayları varmıydı ailede diye yarın bunu babama soracağım duyduklarım karsıında şok oldum.. evleneceğim adamın annesi ilk seni istememiş dedi evet dedim sonradan istemisler dedi resmen hepsini bilmek çok garip bi yetenek ya ben hala şaşkınım
|
o duru goru degil, onların yoldaşi olan kafir cinlerden istihbarat almakdir bunu aciklamasi,
tabi bu yardimi alirken o kafirlere neler verdiler bilerek yada bilmeyerek farkinda olabilseler keske
Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Aynen Çinli bakımlarda hayatında biri varsa gidişata göre cevap verir olur olmaz varsayım yapar geçmişi söyler geleceği söyleyemez keza her lafa bı delilimiz vardır .
Peygamberimiz zamninda biri varmiş Çinli neyse herkese herşeyi anlatıyor yerden taş almış bu şahıs bilmiş ikinci defa yine almış yine bilmiş
Sonra cibril as gelip demiski saymadan al Oda taşları saymamis ve adam bilememiş evet cinler zihninizi görür ne yasamissaniz gelecek içinde varsayım yapar .
Zihin okurlar ama geleceği bilemez göremezler cinliler
|
demek onlarınki çinli bakım peki japonlu bakım nasil oluyor keske onu bilsek