Alıntı:
Yusufiyeli Nickli Üyeden Alıntı
Yaptığımız en büyük hatalardan biri, bize acı çektirdiğini düşündüğümüz insanlara, olaylara, mekânlara karşı öfke, nefret ve hınç duymaktır. Aslında o kişi kader programımızda yazılı olan acı adını verdiğimiz tecrübenin yaşanması için bize aracılık etmektedir. O olay ana kader yazılım programımızda yazılmıştır ve tebeddül etmez. Eğer "X" kişi olmasa bir başka kişi bize aynı tecrübeyi yaşatacaktır. Aslında o kişi bilmeden ve bizim açımızdan kötü kişi olması pahasına acı diye adlandırdığımız olayın tahakkuku için gerekli enerji akışını sağlayacaktır. Neyi öğrenmemiz ve tecrübe etmemiz iktiza ediyorsa o olaya müteveccih aldatma, hırsızlık, yalan söyleme, dolandırma, psikolojik baskı gibi davranışlarda bulunacaktır. O kişi sadece bizim üstbilinç düzeylerine geçmemiz ve ruhsal açıdan tekâmül etmemiz için gereken enerji akışlarını sağlar. Aslında hayatta en çok teşekkür borçlu olduklarımız, bize en çok acı çektiren kişilerdir, çünkü onlar sayesinde yoğun enerji akışı yakalarız. Mühim olan, bu olayı neden yaşadığınızı kavramaya çalışmak, bir kişi veya mekâna takılı kalıp sürekli aynı şahsı suçlamak yerine bir an önce sakinleşmeye çalışıp NEYİ ÖĞRENMEMİZ GEREKTİĞİNİ bulmaktır.
|
Kesinlikle katılıyorum kardeşim sizin yazılarınızı hep okuyorum duruş ve bakış açınız ve seçtiğiniz kelimeler ve kurduğunuz cümleler. Yusufiyede Yusuf olmuşların jargonu ile yazılmış gibi duruyor.
Allah yolunu açık etsin.
Bir Muhsin vardı yusufiyeli onu hatırlatıyorsun bana.