Alıntı:
BenBenMiyimm Nickli Üyeden Alıntı
Kendine göre 300 Kere veya ayarlayıp okursan bişey olmaz.19.100.300.Tekli sayılarda Okunacak.
|
Teşekkür ederim. Mesajlarınızı okuyup aşağıdaki gibi 1. Ve 3. Uygulamayı maddelerle toparladım. Rica etsem bakabilir misiniz doğru anlamış mıyım?
Bir de şunu sormak istiyorum örneğin 1. Uygulamayi yapıyorum Ya Zekiyy(c.c) ve Alak Sûresi 1. 3. ve 5. Ayetleri 100 kez okudum. Bitirmek için 77 salavati okumadan önce 3. Uygulamayi da 100 kez okusam ondan sonra 77 salavatı okusam olur mu? Yoksa 3. Uygulama için tekrar bastan mi yapmalıyım tüm aşamaları?
Zeka
[ ] Çalışmaya başlamadan Taç Çakra İmajine Edilerek 77 Kere Taç Çakranın Beyaz Renginin Parlayıp Zihindeki Kötü Enerjiyi parçaladığı düşünülerek İstiğfar çekilirse Verim artar.
[ ] Başlamadan önce Miftahül Cennet Duası Ve Kenzül Arş Duası okunursa etki Çokça artar.21Gün Gibi bir Sürede Zekada Muazzam Açılımlar Başlar.40 Günde Zeka Açılımı Çokça Artışı ve Zeka Güçlenmiş olur.
[ ] Okumaya Başlamadan 1Fatiha 3İhlas Peygamberimize Ashabına.1Fatiha 3İhlas Yazdığım Arasından Seçtiğiniz Esmaların Ve Ayetlerin Hüddamlarına Hadimlerine.1Fatiha 3İhlas Allahın Salih Kullarına1Fatiha 3İhlası İlk Besmele-Şerife'nin Hüddamlarına Allah Esmasının,Rahman,Rahim Esmalarının Hüddamlarına Sonra Okuyacağınız Zikirdeki Esma Ve Ayetin Hüddamına Bağışlayın
[ ] Tövbe
[ ] 1Fatiha
[ ] 3İhlas
[ ] 77Besmele
[ ] 77Salavat
[ ] 777(19,100,300) Ya Zekiyy (c.c)
Alak suresi
1. İkra/ bi-ismi rabbike-lleżî ḣalak
3. İkra/ ve rabbuke-l-ekram
5. Alleme-l-insâne mâ lem ya’lem
[ ] Sonda yine 77Salavat.
Hafıza
[ ] Tövbe
[ ] 1Fatiha
[ ] 3İhlas
[ ] 77Besmele
[ ] 77Salavat
[ ] 777(19,100,300) Ya Muhsi (c.c), Ya Hafız (c.c)
A'lâ Sûresi
6. Senukri-uke felâ tensâ
8. Ve nuyessiruke lilyusrâ
[ ] Sonda yine 77Salavat.