Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Filistin davası 2 milyar müslümanın zilletidir bı avuç mücahit iki milyar müslümanın şerefini koruyor ?
Biz ise imanın en düşük derecesinde yüz kalben buğz ediyoruz Boykot ediyoruz mademki hiddetlisiniz sizde boykot edin oy kullanmayın !
Türkiye'de kaç milyon Müslüman var ve biz hala İsrail malları kullanıyoruz kâfir dolarına yükleniyor uz adam dondurma yiyerek ramazan ayında gazzeyi vurmucaz diyor . Müslümanlık mis peh kendi imanima bile güvenmiyorum artık bı Ömer çıkmıyorsa 2milyarin içinde bu şimdiki selefi yok fırkası naciyeye kendini nispet edenler kafasını gömdüm toprağa Herkes tarikatiyla itikadiyla övünüyor Filistin 2 milyardan fazla müslümanın içinde böyle zulme ugruyorsa kimse demesinki ben şöyle müslümanım kalben bile buğz edemiyor kimse yazık 2 milyar müslümanın aynıdır Filistin deccale karşı tek başına ....
|
bu isler mal boykotu yememe icmeme ile olmaz, o mallari bu ulkede yasak eden kullandirmayan yönetim zihniyetle olur, bak o kahvelerin satıldığı yerlerdeki oturanlara büyük çogunlugu türbanli kadinlar....