Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
bu isler mal boykotu yememe icmeme ile olmaz, o mallari bu ulkede yasak eden kullandirmayan yönetim zihniyetle olur, bak o kahvelerin satıldığı yerlerdeki oturanlara büyük çogunlugu türbanli kadinlar....
|
bizim gibiler devletin kendisini boykot etmeli kim basa gecerse gecsin iflah olmaz çünkü Allah kafir topluluğunu selamete çıkarmaz
halk kendini düzeltmeden İyi birisi başa geçmez .
Hidayet musaflarda okuyan amel etmiyor . sevap kasmak için okuyorlar meal okuyanda idrak edemiyor bilmiyorum nasıl olacak mehdi as gelmeden kimse iflah olmayacak onu biliyorum . Siyah sancak çıkarmı çıkmaxmı orası muamma fakat rüyalarda hz mehdi çokça görülüyor . Bilmiyorum abi Ben imam buharinin ahlakını tefekkğr edince kendi halime bile Karamsarlığa düşüyorum nasıl olacak ne olacak Bu zillet ne zamana kadar sürecek Allah ın dini ne zaman egemen olacak Bilmiyorum Fakat bu böyle sürmez İllaki Allah azimşan rahmeti indirecek ve refah bulacagız . Dini okuyoruz fakat balayı savamıyoruz. Din okuduğumuz kitaplarda kalıyor erkek olsaydım keşke yeminle yalın ayak bu din için koşardım fakat el vermiyor elimden gelen bu Allah rahmet etsin hepimize malesef olmuyor