Alıntı:
Distress Nickli Üyeden Alıntı
Hocam alacağım kitabı,benim bunu sormamdaki amaç mesela bazı ruhani ilimlerde vefklerde,tılsımlarda bilgiler eksik verildiği için acaba bu kitaptada bir eksiklik varmı diye düşündüm.Birde sirrul kaşif kitabı var elimde.Ondada güzel şeyler var.Düşmanı kahretmek gibi uygulamalarda var.Kitabın bazı sayfaları ürkütücü.Bazı sayfaları bilgilendirici güzel bir kitap.
|
Evet. Bazı kitaplar eksik verilmiş olabilir insanlar nefsine uyup farklı şeylere başvurmasin diye. Kitabı okurken eğer pdf değilse altına çizerek oku. Daha iyi kavrarsın bazı kısımlarını da not alırsın. Ben böyle yapıp öğrenmeye gayret ediyorum. Her şey için geçerli ve çok etkili. Benim maddi durum hamdolsun Normal. inşallah kendi evimizde olur. Ama amcamin vesilesiyle bir müddet ingilterede kaldım orada oto galerisi var. İngilizceyi çağristirma metodu ile kendim öğrendim. Ama sertifikam yok. Yani demek istediğim bir yol bir metot ile ve tecrubelerle bu tür ilimleri yada başka ilimleri öğrenmek mümkün. Sadece biraz zaman kazanmak birazda gayret etmek gerekir.