10 günlük Olumlama Yolculuğu
10 günlük Olumlama Yolculuğu
Gün 1
Başmıza gelen her olayın içinde bir yaşam dersi gizli, hiçbir şey boş yere yaşanmaz. Nasıl tepki vereceğimizi ise sadece biz seçeriz. En üzücü olay bile içinde şifa, dönüşüm, fırsat, ışık gizler. O potansiyeli ortaya çıkarmaksa bizim elimizde, sezgilerinize güvenin. İsyan ederseniz ışık kapanır, sevgi enerjisinde kalın bir derdin sizden uzaklaşması için direnç olmamalı, “şükret-al-kabul et – akışa geç”
“ olan her şeyin bizim en yüksek hayrımıza”; bu enerji yasasını asla unutmayın, iyi gibi görünen kötü ile bitebilir, çok kötü görünen olaylar bize sabrı öğretir ve aslında gücümüzü bize hatırlatır.
“ Yüce ALLAH ım, ve Sevgili Melekler, lütfen bu konudaki yaşam dersimin ne olduğunu net bir şekilde görmem için bana ışık sağlayın. Olanın içindeki en yüksek hayrı bulabilmem için desteğiniz benimle olsun (Derin bir nefes alın, mor renge odaklanın)
Lütfen konu tamamen çözümlenene kadar bana işaretler gönderin, sevgide kalabilmem ve en doğru adımları atmama yardım edin. Bana ışıktan mesajlar vererek yaşamımda rehberlik edin. Allah'ın izniyle bu olayın en hayırlı şekilde çözümlenmesini sağlayın lütfen Melekler. Teşekkür ederim “
OLUMLAMA: OLAN HER ŞEY BENİM EN YÜKSEK HAYRIMA, BEN AKIŞA GÜVENİYORUM
***********--------------------*********************--------------------------------*
|