Alıntı:
sadimba Nickli Üyeden Alıntı
Değerli kardeşim. son 3 gündür bu sıkıntıyı yaşamaya başladım. Söylediklerinizi bugün deneyeceğim. Göğsümdeki sıkışma sabah namazı bitene kadar devam etti. sonra bitiyordu.. Şifa RAbbimden.
Günlük zikirlerim şöyle.
99 - La ihahe illallahü melikül hakkul mübin 1 - Ve hüvel Aliyyül Azim.
3 - Bismillâhillezi lâ yedurru ma'asmihi şey'ün fil erdi ve lâ fissemâi ve hüves-semi'ul alim.
70 - Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir
3 - Fallahu hayrun hafizen ve hüve erhamürrahimin
10 - Hasbiyallahü la ilahe illahü aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül arşil azim
100 - Bismillahirrahmanirrahim Estağfirullah ellezi la ilahe illahüvel hayyül kayyumu ve etubu ileyhi.
100 Sübhanallahi ve'l-hamdülillahi ve la ilahe illallahu vallahu ekber.
100 Sübhanallahi ve bi-hamdihi
100 La ilahe illallahu vahdehu le şerike leh, lehü'l-mülkü ve lehü'l-hamdü ve hüve ala külli şey'in kadir.
100 La ilahe illallah
100 La havle ve la kuvvete illa billahi'l-aliyyi'l-azim.
100 Allahümme atina fid-dünya haseneten ve fi'l-ahireti haseneten ve kına azabe'n-nar.
100-300 Allahümme Salli alayyidina Muhammed in ve ala ali seyyidina Muhammed.
50-100 İhlas
50-100 Fatiha
10-30 Ayetel kürsi (yatarken de 3 Ayetel kürsi, 3 FAtiha, 3 ihlas,3 nasr, 3 felak)
Sabah namazı sünnetinden sonra 11 ihlas okuyp sonra farz'ı kılıyorum.
|
Motora çok yüklenmek gibi birşey olmuş. Bu kadar zikri bir günde çekeceğine günlere bölüp her gün 2 tane 3 tane çeksen bir sıkıntı yaşamazsınız. 2-3 tanedede sıkıntı devam ederse ara vermeniz sizin hayriniza olur bırakın demiyorum ara verin diyorum. Ki mürşidiniz de yoksa fazla zikir gene tavsiye etmiyorum
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|