Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
üyaratilis itibariyla kadin ve erkek eşit degil, buna bir nevi üstunlukte diyebiliriz
peygamber olmus bir kadin var mi?
veya imam olmuş, müezzin olmus kadın var mi?
saliha hanimlar vardir bunlarda da bellidir,onlarin haricinde alim kadin kim var?
havas ilminde hangi kadin var?
cok güzel tespit, en son bir kadin cikmisti
donat sağdan sola soldan sağa donat diyordu,
baktim ki 4 tane kafir cin donatmıs bunu, hemde emrinde kabileler var saniyordu...
|
Bu çok ataerkil bi düşünce güç bakımından üstün erkekler hükümlerinin hepsini biliyorum. Siz bana havasta yardımcı oluyosunuz tamam. bende size fıkıh konusunda yardımcı olurum görüyorum ki o konu da Bilgi yetersizliği var çünkü nasıl Alim kadın yok? Böyle demekle HZ Aişe'ye HZ Ümmü seleme'ye Rabiatül adeviyye'ye haksızlık etmiş olmaz mısınız? Arka kısımda kadınlar çok büyük İlimlerle destek oluyor umarım görürsünüz
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
üyaratilis itibariyla kadin ve erkek eşit degil, buna bir nevi üstunlukte diyebiliriz
peygamber olmus bir kadin var mi?
veya imam olmuş, müezzin olmus kadın var mi?
saliha hanimlar vardir bunlarda da bellidir,onlarin haricinde alim kadin kim var?
havas ilminde hangi kadin var?
cok güzel tespit, en son bir kadin cikmisti
donat sağdan sola soldan sağa donat diyordu,
baktim ki 4 tane kafir cin donatmıs bunu, hemde emrinde kabileler var saniyordu...
|
O kadın konusunda, kötü bişey oldu diye diğer kadınlara haksızlık ediyosunuz. Biz bi şarlatan hoca yüzlü erkekler çıkınca hepsine yok diyor muyuz