Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
Peygamberimiz cinni yakalamış Hz Süleyman as için serbestbırakmış ne yakmış ne de bağlanış cinleri bağladığını iddia edenler Yalan konuşur veya aldatılmıştır buharının hadiisidir
1---bu hadis buharinin kacinci hadisi ben boyle bir hadis hic duymadim
2--- cinlerin bağlanamadigini nereden biliyorsun oyle bir bilgin tecruben var mi?
|
Tecrübem bu hadistir abi şimdi kitaba ulaşacak imkanım yok ve kitabı bitirmiştim hadisi nerden bulayım anca seriyi bitirince tekrar denk gelsem nosuyla paylaşırım ama aklımda kalan şu cümle resul demişki ben bu cini bağlardım ama Allah'ın kimseye vermediği saltanatı Süleyman'a verdiği için serbest bırakıyor olay aynı böyle idi hadisin izahı da var keza 2 cümle hadise 2 3 4 sayfalık izah var bağlantılı hadisler icma alım muhaddis görüşleri falan yani bitirip baştan almak bi yılımı alır sanırım

çünkü aynı zamanda hatimde indiriyorum Mealde okuyorum yinede senin için bakarım hadisin nosunu felan izahıyla beraber inşallah
Alıntı:
onursenmisin Nickli Üyeden Alıntı
Yazma şeklinden ve cümlelerinden zaten madde etkisi altında olduğu hissedilmiyor mu?
|
Madde etki veriyor fakat madde vücuda kapı açtığı için görünenler zihin oyunu hayali değildir bana göre