Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Açıkçası Tarot sarkaç bana mantıklı gelmiyor. Daha önce de konuşulmuştu bunlar. Bir nesne sana evet yada hayır anlamına gelecek bir yanıt veremez. Bir kedi bile evet hayır diyemezken tarottan medet ummak bence doğru değil.
Hedeflerin doğrusunda ilerlemek için keşfinin gözünün kulağının açık olması gerekiyor. İnsanlar bir amaç bir merak uğruna açıyor ama ne olduğunu bilmediğinden başa cikamiyor. Siz de nasıl bir aleme giriş yapacağınızı bilmiyorsunuz. Belki hayırlı bir amacınız var ama Allah cc. Perde koyduysa vardır bir hikmeti. Kaldırdığınizda varlıkları göreceksiniz muhtemelen size hoşgeldin demiyecekler..
Evliler için celp kimi öneriyor kimi önermiyor. Evlenseler bile kişinin iradesine müdahale oluyor. Evli olması bu durumu değiştirmez. Hem büyü tuttuysa Allah müsade etmiş demektir. Bu durumlarda belki vefk muhabbet tarzı dua üzerine işlemler düşünülebilir.
Büyü yapanin yaptiranin iki Dünyada da yeri yok. Böylesinin huzuru mutluluğu da olmuyor. İmanını vererek en büyük kötülüğü kendisine yapmış. Bundan ala ceza mi olur? Büyü kendisine dönse ne olacak ki..
Şüphe üzerine de ilim kurulmaz zaten. Zaten bunun için mürşid oneriyolar. Doğru yolu göstersin, bir rehber üzerine yürüyelim diye. Musallat kalmamak için dualar var. Ama dediğim gibi her şey nasip işi. Allah bir ders vermek istiyorsa o musallat kapılır...
|
Hocam tarot zaten oluşmamış enerjiyi okuyamıyor,tarot baktıran kişinin önüne engel çıkaran kişiler var ise bu kişiler üzerinden baktıran kişinin enerjisini okuyor.üçüncü kişinin ikinci kişiye,ikinci kişinin birinci kişiye etkisi üzerinden zincirleme enerji okuyor.Bu sebeple buna gaybı bilmek denmiyor.Gaybı bilmek demek hiç oluşmamış,niyet edilmemiş,planı yapılmamış,gerçekleşme (aşamasında) olmayan bir olayı seneler yada aylar öncesinden okumak demektirki bu gaybdır bunuda sadece Allah bilir.Bu yüzden tarot geçmiş,olmuş ve olmakta olan enerjiyi okuyan kağıt parçasından başka birşey değildir.Bazende insanı yanıltıyor,sarkaçta öyle bu yüzden bunlara bakmayı bıraktım.Birde sadece insan enerjisini okuduğu için benim ilgi alanımın dışında.Evrende bir sürü olay gerçekleşiyor mesela insan figürleriyle gösterilen bir kartla evrendeki olayların,doğal afetlerin,doğa üstü olayların yorumlanması inkansız.