Alıntı:
Distress Nickli Üyeden Alıntı
Hocam tarot zaten oluşmamış enerjiyi okuyamıyor,tarot baktıran kişinin önüne engel çıkaran kişiler var ise bu kişiler üzerinden baktıran kişinin enerjisini okuyor.üçüncü kişinin ikinci kişiye,ikinci kişinin birinci kişiye etkisi üzerinden zincirleme enerji okuyor.Bu sebeple buna gaybı bilmek denmiyor.Gaybı bilmek demek hiç oluşmamış,niyet edilmemiş,planı yapılmamış,gerçekleşme (aşamasında) olmayan bir olayı seneler yada aylar öncesinden okumak demektirki bu gaybdır bunuda sadece Allah bilir.Bu yüzden tarot geçmiş,olmuş ve olmakta olan enerjiyi okuyan kağıt parçasından başka birşey değildir.Bazende insanı yanıltıyor,sarkaçta öyle bu yüzden bunlara bakmayı bıraktım.Birde sadece insan enerjisini okuduğu için benim ilgi alanımın dışında.Evrende bir sürü olay gerçekleşiyor mesela insan figürleriyle gösterilen bir kartla evrendeki olayların,doğal afetlerin,doğa üstü olayların yorumlanması inkansız.
|
Hocam bu konularda bilgim pek yok ama bana mantıksız geliyor. Yani bir kart seç papaz seçtin bilmem ne olabilir vs. Benim mantık yapıma uygun değil. Ya da herhangi bir kartin enerji okuyabileceği mi dusunmuyorum. Kağıt kagittir. Enerjiyi ancak canlı varlıklar hisseder. Maddeler de enerji bulunur. Ama bu enerji frekansına ulasabilirsen madde catirdar. Zaten Teslanin çalışmaları da bu yönde. Dini yönden de tarota sıcak bakilacagini düşünmüyorum.