@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
✨️Kendin ve soyun için tövbe✨️
Allah'ım..!
Bana,(eşime ve çocuklarıma),anneme,babama,(eşimin anne-babası ve soyuna) ve soyumuzdan ölmüş ve sağlara büyü,nazar,hased yapan ve yaptıranların günahlarını afeyle..
Allah'ım..!
Sen affetmeyi seversin,affedenleri de
seversin.Ben onları affettim.Sen'de onlara affınla muamele buyur.Onlar bu hatayı süphesiz nefislerine ve şeytana uyarak yaptılar ve yaparlar.Onlardan ve tüm mü'minlerden bu hata ve günahı işleyenler adına,
TEVBE ETTİM,ESTAĞFİRULLAH YA GAFFAR..(100 tekrar)
BİRAHMETİKE YA ERHAME'R-RAHİMİN.
✨️ Tövbe istiğfar duası:✨️
Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe 'l-azıym el-kerim, ellezi la lahe illa hüve'l hayyü'l-kayyümü ve etübü ileyhi, tevbete abdin zalimin li-nefsihi, la yemlikü li nefsihi mevten ve la hayaten ve la nüşura ve es e lühül vel mağfirete vel hidayete lena innehu hüvet tevvab ür rahıym
Ya Rabbi! Bu ana gelinceye kadar ailem soyum ve benim elimden, dilimden, gözünden, kulağımdan ve bütün azalarımdan bilerek ve bilmeyerek işlediğim bütün günah ve hatalarımdan pişman oldum. Küfür günah şirk ve ne tür günah hasıl olduysa, cümlesine tövbe ettim pişmanlık duydum. Bir daha işlememeye azm ü cezm ü kast eyledim. Sen bu yapmış olduğum tövbemi kabul eyle. Bir daha nefsime ve şeytana uyarak tekrarlama imkan verme ya Rabbi. Bir daha iman ve ikrar ediyorum ki. Peygamberlerin ilki Adem Aleyhisselam dan Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa ya varıncaya dek gelmiş geçmiş bütün Peygamberler haktır ve gerçektir. Hepsine iman ettim. Bütün Peygamberlerin getirdiği kitaplara ve içindeki emirlere inandım. Dilimle ikrar, kalbimle tasdik eyledim. Ve yine ikrar ve tasdik ediyorum ki. Peygamberlerin sonuncusu Hazreti Muhammed (s.a.v) dir.
Amentü billahi ve mela i ketehi ve kütibihi ve rusulih. Vel yevmil ahiri vebil kaderi hayri hi ve şerrihi vel ba'del subatel mevt. Hakkun Eşhedü enlaa ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden Abduhu ve Rasuluhu.
Allahım Kendi adıma ailem adına soyum adina tüm günahların kefareti niyetiyle niyet ettim tövbe etmeye (100 Tevbe Estagfirullah) ....
2 rekatta Tövbe namazı kılınır.