Alıntı:
Chariot Nickli Üyeden Alıntı
Ve konu oraya da gelmişken aynı şey değil ama telefonuma kısmende olsa müdahale ediyorlardı
Musallatın ilerlediği zamanlarda telefonum normalden bariz bir şekilde çok hızlıydı sayfaların açılıp kapanma hızı internetin tarayıcısının çalışması ofline modundan bile hızlı çalışıyordu.Belki bana mı öyle geliyor diye bir yakınıma gösterdim o da abi bu normal değil bir bukqdar hızlı tepki veren bir telefon biz görmedik kaldıki ikimizde teknolojiyi hakim aktif olarak kullanan insanlarız.Bende yıllarca önce tersine ywzılımcılıkla crack yazan biriydim ozamanlar ülkede bunu yazan 100 kişi belki var belki yoktu.
Telefondan tarot açarken tarot sayfası önceki zamanlara kiyasla bi zamandan sonra farkli bir çözünurluk ayarinda calisiyordu vr bunu ben soylemeden danismanlik aldiğim cinci kadin bana soylemisti.
Bir keresinde de izlediğim videoda görüntüde garip bir dalgalanma oluyor sonra videodaki kişi benl konuşuyordu ama buna sadece ben şahit oldum.Artik beynime mi gorubtu veriyorlardi bilemeyeceğim.. korunma uygulamalarindan sonra artik olmadi
|
bu tarot senin kafani cok karıştırmış, onlarin telefonla internetle falan isleri yok,saniyede 300 .000 km hizli olan varlığın telefonla internetle ne isleri var