Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
bu tarot senin kafani cok karıştırmış, onlarin telefonla internetle falan isleri yok,saniyede 300 .000 km hizli olan varlığın telefonla internetle ne isleri var
|
Ahah hocam hüsnü zannım var size ama birçok sefer insanlar hakkında bilemeyeceğim şeyleri sayısız kere test edip kartlardan öğrendiğim için kafayı yediğimi düşünmüyorum

herhangi bir sitemim filan yok oyle bir durumda yok yanlış anlamayın.
Tarotu bilen herkes sorulan soruya göre geliş şeklinin tesadüften öte birşey olduğunu sorun size söyleyeceklerdir.Kendi tecrübem ve görüştüğüm cincilerle( bir kısmının şeytani olduğuna neredeyse eminim) de karşılıklı konuşmalarımızda ne geleceği belli olmayan herhangi bir olasılıkta (kartları veya zarları) manipüle edebildiklerine hemfikiriz.Şans faktörü varsa bunların parmaği var yani.. Beni düşündüren diğer nokta ise ayette "kumar, şans, fal oklarının şeytan işi pislikler" denilerek buna işaret ediliyor olabileceği ihtimali.
Atom altı fiziğinde (quantum kelimesi iyice ayağa düştüğü için çekindim artık) süperpozisyon oluştuğunda atomlar bilinen en basit fizik kurallarına aykırı şekilde hareket ettiği on binlerce deneylerde kanıtlanmış bir fenomen.Çift yarık deneyini youtube dan izlerseniz çok daha iyi anlarsınız zaten çok da basit şekilde açıklıyorlar.
Bilmişlik filan tasladığımı düşünmeyin bu işin içindeki uzman bir tarot okuyucuyla test edebilirsiniz bazı şeyler yalnız ağır bir sorumluluğu var ben soyleyeyim.. kendimde tövbemi Allah ın izniyle bozmaya niyetim yok.Ama bu şey ve benzerleri kesinlikle şeytanların kullandığı iletişim araçları diyebilirim rahatlıkla.. tıpkı diğer fallar gibi ve niyet yeterli, telefon veya gerçek kart veya zarlar farketmiyor