Alıntı:
JustMention Nickli Üyeden Alıntı
Hocam tam olarak anlamadık.Şahsınız ile ilgili mi soruyorsunuz bu soruyu yoksa genel olarak toplum ile mi alakalı? biraz daha detay verebilirseniz yardımcı olabiliriz belki.tüm dünya neden size sırtını çevirsin ?
|
Merhaba. Belki benim sinavim boyle oldugu icin sadece ben bu sekilde dusunebilirim de ama illa ki baska yasan vardir.
Demek istedigim bir anda herkesin sirtini dondugu, sizden baska herkesin dogru hakli bir sizin haksizmissiniz gibi oldugu durumlar oluyor mu diye sormak istedim genel olarak. Toplum icinde ben gibi haksizliga ugrayan tum cevresi karsisina gecmis gibi hisseden sinav veren var midir kisacasi. Durum oyle bir durum ki normal degil de bir sey anlamam gereken bir sinav mi anlayamiyorum cevremde o kadar kotu seyler yapan iftira atan kalp kiran insanlar var ki, kotu olan ben miyim onlar mi yoksa ben miyim, ya da kotu mu olmaliyim ben de gibi bir sinav veriyorum icinden cikamadim tum kotuler mutlu.
Benle ayni seyleri yasan varsa diye istisare edip akil almak isterim.
Kusura bakmayin karisik oldu ama yasayan varsa illaki beni tam olarak anlar kalbi her seferinde tekrar tekrar kirilan insanlar..