Alıntı:
Cazgircinx Nickli Üyeden Alıntı
Evet baya karışıkmış. Ama böyle yaparsan beynin karışır. Sabit zikirlere odaklan. Mesela La ilahe illallah çek. İnşallah Senin için daha iyi olur kardeşim. Ne dim ki umduğunu bulursun inşallah.
|
Ben sevdiğim zikirleri çekiyorum napim okumasam eksik kalıyorum gibi her namazda hepsinide okuyorum ne kadar okusamda dinlesemde yetmiyor kesmiyor bazen mesajlarda yazıyorum yazarken bile bedenim hafifliyor nebilim bana iyi geliyor okumak yoksa bu dünyanın kahrı çekilmez zikir ile sabretmeye çalışıyorum benim çektiğim zikirler den umduğum fazilet sabır ve sekinet tefekkurum için değil yani yaptığım çalışmalar için değil olsada olur olmasada hesabı dünya dertlerinden zikre sariliyoruz napalim ellezine Sabru ala rabbihim tevekkelun diyor ayette ben sabır ile tefekkür ediyorum sanırım tabiki herşeyin başi tevekkül Teslimiyet önce gelmeli çabalıyoruz bakalım bu tür konularla ilgilenen insanda pek az
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|