Alıntı:
NGB Nickli Üyeden Alıntı
Gerçekten zengin olmak istiyen harbiden varmı?Sadece soru bu evet ben en kısa zengin olmak istiyorum diyene diyeceğim dua fikir zikiri kenara koy elinde nakit paran varsa Altcoin alın 1 sene süre veriyorum seneye taklayı attıracaklar takla atmadan satıp parayı alıp kaçman gerekir ben bu işi beceririm diyen yapsın şu aşamada başka yol yok.Alacağın altcoine göre örnek 1 milyon bastın 5 milyondan olur 10 milyondan 20 milyonda olacağı.30 kata gidecek coinler var sepet yapın alın ve satmadan bekleyin bitcoin 150-200 bin usd yi gördümü mal gibi beklemeyin çanların çalma saati geç kalırsan kardan zarar yazar satmazsanda beklersen iyice düşer tüm karıda verirsiniz.
en basiti spell coin bugünkü fiyatı not alın 1 de 1 sene nereye gidecek onu görelim.en az 20 x var.evi arabayı satıpta basmayın  fazla paranız varsa onla girin zarar etmeniz imkansız sadece al bekle kredi çekipde girmeyin.
Şimdi bunu yazdım diyede abuk sabuk yorumlar gelir.Gerçek dünyada yaşıyoruz yok ben zikir çekerim parayı bulurum diyende çeksin.
1 senede en kısa yoldan burdan belki biraz nemalanırsınız başka yoluda yok:
|
Abi alt koin üst koin hiç anlamam simyada hani bı kaç meteryen le altın yapiliyo ya ondan sordum heyvanda öldürülüyor felan o yüzden sakıncalı mı dedim yapmada yine fikir olsun
Altın işlemek daha iyi kadar amaçlı biraz biriktireyim inşallah yapacam 8 çeyrekle 2 çeyrek kar etmiştim zamanında da işte şimdiki piyasayı takip etmiyom pek yoksa bendeki akılda zehirde zehirlenmemek için kullanmıyorum