08.06.24, 13:31
|
 |
Manevi
|
|
Forum Puanı: 4547
Etiketlendiği Mesaj: 558 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Kriminus Nickli Üyeden Alıntı
Yusufiyeli Hocam, vermiş olduğunuz kıymetli bilgiler için çok teşekkür ederim. Bu bilgilerden elbette makam sahibinin gazabından korunmak veya mahkemede lehine sonuç almak için istifade edecek kimseler olacaktır.
Lakin benim ricam biraz farklı idi. Ben zaten yargılama faaliyetinde rol alan kimselerdenim, yargılanan kişilerden, yani davanın taraflarından değilim, hukukçuyum. Forumdaki ilim sahiplerinden, bana uygun düşebilecek bir uygulama istemiştim ki, bu uygulama ile davanın görümü ve çözümü sırasında Allah'ın yardımı ve belki yarattıklarının sezdirmesi ile hakikate ulaşmam kolaylaşsın. Olayların görünmeyen yönünü görebileyim, yalan söyleyenin yalanını açığa çıkarabileyim, haklı-haksız kimdir manevi olarak da bunu hissedeyim ki işim kolaylaşsın.
Eğer böyle bir uygulama var ise buna talip olmuştum. Tabii ki bu tarz bir yetiye sahip olabilmek için maneviyat olarak daha çook gelişmem gerekebilir, o zaman da öncelikle bu konuya ağırlık vermeye çalışırım. Sonuçta ben aciz, günahkar bir kulum.
|
Ne istediğini anlayamadım kardeşim kusura bakma