Ben bu söylediklerinize katılmıyorum arkaşlarlar. zamanımızda yaşananlar ile ilgili yazdıklarınız tamamiyle bir bahaneden ibaret. İnsanlar, dinlerinin islam olduğunu hatırlamıyorlar. kendilerine indirilen kitabı okumaktan, çocuklarına okutmaktan acizler. her ne kadar kötülük kol gezsede, cinniler insanların 10 katı olsada. alakası yok. kitabımızda yazanları harfiyen bire bir anlayarak uygulasak, ne hocalara gerek kalır nede yardımcıya... kula bir tek ALLAH yeter. Kuran-ı Kerim okullarda mutlaka öğretilmeli. Sadece imamhatiplerde değil... arapça değil öğrenci hangi dilde anlayacaksa o dilde öğretilmeli. Bu durumun suçluları, başta devlet, sonra ailelerimiz ve şimdide bizleriz. kaçımız çocuğu doğduğunda, ergenliğe ulaştığında ayet ayet çocuğuna "evladım bunu yapma..." diyerek bir ayetden örnek vermiştir. ama insanlar kolayını bulmuş, kuran kursu, imamatip' e yollarlar. kuranı ezberletip herşeyin hallolduğunu düşünürler. demek istediğim temel bozuk. inşallah bu hatadan tüm insan oğlu dönerde, geleceğimiz kurtuluşa erer.
|