Alıntı:
Babilin Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşimizin bahsettiği snergy kendiyas youtube hesabında bahsi geçen bu tip durumlarda tövbe ile bu sıkıntılardan kurtulanlar var.İsterseniz bunları bir araştırın derim.Ümidinizi kesmeyin
|
Tavsiyeniz için ve moral, motivasyon veren sözleriniz için çok sağolun insana güç veriyor, Allah razı olsun değerli kardeşim.
Haklısınız inanırım tövbe ile kurtulanlar varmış. Ben bir kaç kez öyle büyük tevbe uygulaması denedim de benim konuda sonuç alamadım. Tabi terkipten terkibe fark vardır elbet yaptıklarım olmamıştır belki sizin paylaştığınız sonuç verir her zaman mümkün.
Ama bugüne kadar bir çok şey deneyince denemekten bıktım valla. Hani boş vakit ve enerji olsa belki bi gayret denerdim de çalıştığım iş de yorucu ne vakit ne enerji falan olmuyor. O sebeple terkipler uygulama imkanım yok şimdilik.
İçki, kumar, zina, gıybet vesayir gibi büyük günahlardan uzak duruyorum elbette günahımız her zaman çoktur da büyük günahlar işlemekten bizleri korusun bunlara o günahlardan ekmek çıkartmasın Rabbimiz. Ama işin kötü tarafı ibadette de sıfırım iş, hayat yorucu diye hiç gözüm yemiyor namaz da kılmıyorum eh buradan 1-0 önde.