Evde yapilan Yogurdun suyu .. aidin salih hanimin agzindan birebir duydum saclarinizi onunla yikayabilrsiniz sampuan gibi kopurmuyor ama temizliyor icindeki probiyotik sayesinde dokulme olmuyor sac uzuyor ve yeniden bile cikabiliyor.
1 hafta boyunca duru su ile yikiyorum sadece cikarken ev yapimi sirke ile masaj yapip cikiyorum kendi yagi ile yaglaniyor o yag saclari besliyor 1 hafta sonra karbonat ile yikiyorum bildigimiz karbonat suyla karistirip 10 dakika falan masaj yapiyorum o butun yagi temizliyor ama sertlestiriyor saci cikarken ev yapimi sirkemle masaj yapip cikiyorum o yumusacik yapiyor zerre koku olmuyor yeniden arada da yogurt suyu ile masaj yaparak yikiyorum.. yani karbonat ev sirkesi ve yogurt kullaniyorum. Elistirenler midesi bulananlar sacma gelenler bitlenirsin diyenler bir ton elestiri aldim ben ama umrumda degil Rabbimin izni ile yuzde yuz dogal temizleyicileri bulduk biz ev temizligi ve vucutdada buna benzer seyler uyguluyorum 6 aydir camasir detarjani bulasik detarjani da yok hayatimizda Allah sahit biz sifa bulduk