Alıntı:
JustMention Nickli Üyeden Alıntı
Allah Razı Olsun hocam yazdıklarınız çok değerli.Osmanlıcadan kastım Osmanlı Türkçesiydi.Genelde internette Asayı Musa eserinden başlamamız gerektiğini söylüyor.
1)Bir diğer sorum ise kullandığınız favori lugat uygulaması varsa isim verebilir misiniz ?
2)Bir de mesela lemalar neyi anlatır mektubat neyi anlatır sözler neyi anlatır vs. bunları bilmek istiyorum Örneğin Tarihçe-i Hayat Said Nursi'nin hayatını anlatır bunun gibi bu soruya cevap verebilirsiniz çok mutlu olurum hocam,tekrardan Allah sizden razı olsun 🤲🙂
Allah razı olsun yukarıdaki birkaç tane yayınevlerinin fetöyle ilişkilendirildiğiama biliyordum ama benim bildiğim rnk yayınevi fetönün değildi , fetönün olduğuna dair bir haber yada bilginiz var mı ? Bu arada benim evdeki yayınevi Enver Neşriyattı sanırım
|
Mektubat eseri Bediüzzaman Said Nursi'nin talebeleri tarafından kendilerine sorulan sorulara cevaplardir. Kendisi genelde hapiste olduğu için talebelerinin bu sualleri mektuplar şeklinde olduğu için mektubat eseri ortaya çıkıyor.
Lahikalar yane barla, Afyon, Kastamonu lahikasi eserleri gene tsleberin üstada yazdığı mektuplardir. Genelde hizmet şevki, gayretlendirme ve şuur oluşturmak üzere yazılan eserlerdir.