Alıntı:
Zuhre94 Nickli Üyeden Alıntı
Biz eşimle çok zor dönemlerden keçtik. Aslında ikimiz birlikte bu zor dönemleri konuşup anlaşarak çöze bilirdik ama araya aileler girince çok zor oldu. Eşimin ailesi bizi hiç rahat bırakmıyorlardı. Sürekli beni eşime şikayet edip eşimi üzerime salıyorlardı. Öyle ki, ayrılmak aşamasına kadar gelmiştik. Aslında ne eşim, ne de ben ayrılmak istemiyorduk. Bu zor dönemleri atlatıp yuvamızı kurtarmak için çok çabalıyorduk. Ama ailəsi buna izin vermiyordu. En sonunda ben eşim ile mutlu mesut olmak için, ikinci kişilerin bizden uzaklaşmaları için bir sürü duâ'lar ettim, zikrler çektim. En çokta sevgi muhabbet için Allâh'ın isimlerini her gün zikrettim. Zamanla gördüm ki, Allâh'ın mübârek isimleri ailemde olumlu sonuçlar meydana çıkardı. Eşimin ailesi bizden uzaklaştı, eşim bana daha çok bağlandı ve ben anladım ki, kim ne yapıyorsa yapsın Rabb'im-e duâ edince tüm yaralar sarılıyor. Her şey senin hayal ettiğinden daha güzel sonuçlanıyor
|
Rabbim yuvamizi,dirliginizi ,birliginizi daim etsin.İki cihan saadeti versin hepimize de yuvamizda.