Alıntı:
Fionahanim Nickli Üyeden Alıntı
eğer gerçekten dini usullere uygun yapıldıysa büyü değilse sizin de enerjinizi serbest bırakıp akışta kalmanız gerekiyor ki vefk düzgün çalışsın. Kafaya takınca, şüpheler olunca etkisi azalıyor.Bekleme enerjisinden de çıkmanız gerek tamamiyle salmanız lazım. Tabi bir de Allah'a kalmış. O yazılan sadece vesile biz Allah'tan istiyoruz. O yüzden ona güvenip akışta kalmaya çalışın. Vefkin enerjisi de düzelir.
|
Kesinlikle katılıyorum size hoca da böyle söyledi hayır büyü değil şer bir işken değil kesinlikle
Alıntı:
Zeno Nickli Üyeden Alıntı
Muhtemelen gidip bir medyuma yaptırdınız vefki
Bağlama işlemi yapıldığında görevlileri var onlar geliyor fakat yan etki falan yok zaten şer bir işlem yaptırmışsınız 1 ay sefasını sürdünüz kaç yıl cefasını çekersiniz bilemem burda size yardım edebilecek birini bulabilirseniz ne mutlu size iyi günler
|
Medyuma yaptırmadım güvenmem de şer bir işlem değil Bşr ay bile etkili olmadı ki tam yani bi zaman vermedi hoca zamana bırak dedi zaten ayrıca görevlileri olduğunu ve durumu anlatınca hoca da Karşı tarafı huzursuzluk çiçekten onlar dedi rahat ol dedi