Aquamarin çok pahalıdır bileklik olarak olması ilginç geldi..
ametisti sağ bileğine tak..misineye dizip veya bi kolyeciye götürüp bi tasarım yaptırıp aqua marinide boğaz kısmına yakın kullanırsan güzel olur..
Ametist enerjini dengeler gün içinde ne fazla düşersin ne fazla çıkarsın ama sıratı müskatimin enerji boyutudur ametist

Bol bol enerjisini boşaltman gerekir kolumda günlerce kalsın yapma 2 günde bi toprağa koy,hava güzelse 15 dk güneşe koy..Ametist enerjiyi çekeceği için farklı birisinin dokunması onun üzerindeki enerjiyi üzerine çeker sen sıfırlama yapmadan alır takarsan yanlış olur üzerine ağırlık gelir..Burda kasdettiğim şey sufliler falan değil enerjiden bahsediyorum yanlış anlama..Sayısı olmayan zikirlerini onunla çekebilirsin..
Sağ eline al ; Kainat bi eczane sen benim taşımsın ve bana odaklısın bana uyumlanmanı ve taç çakramı titreştirmeni niyet ederek takıyorum diye belirtin..Taşa bu niyet söylenir mi ? Söylenir

Onunda bi zikri var iradesi dışında yapar belki ama hatta müvekkeli bile vardır

neyse çok uzatmayalım konuyu nasıl kullanacağını anladın..
Aquamarin boğaz çakrası ve rengi dolayısıyla 3.göz için iyidir o yüzden boğaz çevresinde taşıman daha iyidir..Onun niyetini sana bırakıyorum
Mıknatısıda günlük 10-15 dk sağ elinde tutsan yeter sonra at toprağa sıfırlansın,sonra al üzerine koy cebine auranın içinde mıknatıs olsun yeter..İnsanların enerjisinden daha az etkilenir hala gelirsin,cinler sevmez mıknatıs taşını.. Daha çok bilgi var fakat kafidir bence..mıknatıs taşı içinde diğerleri gibi birisi dokununca temizlemeden kullanma..
Hepsini sirkeli suylada temizleyebilirsin ama ben toprak kullanmanı tercih ederim