Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Aslında size bu gavur icadı uzak dur demiyor. Size kökenini nerden geldigini kaynagin gösterildiği masum olmadıgini anlatmışlar.
Müslümanlıkta ilim özellikle Havas ta zor emeklerle elde ediliyor. Riyazat, oruç ibadetle geçen günlerin sonunda belki bir rüya ile edinilen bir bilgiyi kişiler önem verirler. Bu nedenle herkese her şey ogretilmiyor. Kişi nefsine mi kullanacak, hayrına mi kullanacak emin olunmasi gerekiyor. Eğer siz niyetinizden eminseniz aynı yollardan geçerek Allah CC de müsade ederse o bilgiye erisirsiniz demektir. Bu da ibadet ve emekle oluyor. Ayrıca bu devirde bir şey bedava olsa bu bilgi olsa dahi insan bı çekinir. Bunun altında ne var diye? Reiki vs ücretini alıp öğretiyorlar diyebilirsiniz. Ama şimdi ben de bir kitap var desem her derde deva desem 100 bine bırakırım desem bildirimler dolar taşar. Sizce böyle bir durum doğru olsa bu kitaba fiyat bicilebilir mi? Ne ticari açıdan makul ne ilmi açıdan makul... Umarım anlatabilmisimdir.
|
fayda ve şifa diyorum kardeşim neden insanlar anlmıyor. ama gevur içadı elektirigi ve bunun gibi binlerçe şeyi hiç sorgulamdan kullanıyorlar ben ilmi nerede bulursam alırım kimin içadı bakmam