Alıntı:
Why Nickli Üyeden Alıntı
Geçmiş olsun kardeşim. İşlerin iyi gidiyorsa daha çok hayır yapman lazım hem verilen nimete şükretmek hem bereketlenmesi ve muhafazası için. Sağlık da para da başarı da herşey. İnsan nankördür ayeti yaşamda hep yüzümüze çarpıyor Allah hiç haksız çıkar mı? Keyifler yerindeyken ameller bile azalıyor, işler tıkırındayken yapacak o kadar keyifli iş varken Allaha kul olmayı malesef öteliyoruz. Sonra bir musibet isabet ediyor, orda da çekemeyenler var büyü yaptılar nazar oldu kesin diye bir suçlu aramaya başlıyoruz. Belayı getiren kişileri hedef alıyoruz ama bu belayı sipariş eden şükürsüz nankör olan esas suçluyu hiç yargılamıyoruz.
Kişisel algılamazsan sevinirim; genel olarak farkındalık kazanmak maksadıyla anlatıyorum.Bir gün amcanın birinin hasat ettiği ürünleri koyduğu ambarını fareler basmış, nazar oldu, bana büyü yaptılar fesat akrabalar diyor çok da emin isimlerini bile söylüyor neyse bir yandan da fare kovalıyor elde tüfekle. Meğerse amca o ürünlerin zekatını vermemiş, fareler de icra memuru olarak görevlendirilmiş. 
|
Sonsuz şükürler olsun kardeşim hepsi imtihan bazen nefis ağır basıyor. Kul, kul ile sınanır benim gibi kendini bilmez kul etti sanır.