Alıntı:
NoFear Nickli Üyeden Alıntı
evet haklısın kardeşim çok zordur. fakat hangi zikir olursa olsun. hangi ayet yada sure olursa olsun. zikir olarak çekilecek ise dünya kelamı etmeden bir ezan vakti arası dinlenmeye çekilebilinir. namazları kaçırmak diye bişi yok. namazlarını zamanında kılabilir. burda önemli olan şey dünyalık herhangi bir şey araya girmeyecek. gereksiz kelam etmeyecek. bir ezan vakti geçmeyecek. helaya gitmesi gereki,yorsa gidebilir. yemek yemek istiyorsa yiyebilir. fakat zaman geçirmeden abdestini tazelemelidir.
okunamaz dediğin uygulamalyı ben 2 sefer yaptım. gayet de iyiyim. hedeflere ulaşmak kolaymı sanıyorsunuz. keşke herşey düşünüldüğü gibi kolay olsa.
|
ben bu isleri bilmedigim için acemiligimden soruyorum, inan kolaymi zormu hic bilmiyorum, doğru keşke her seyin sizin hem anlatip hemde yaptiginiz gibi kolay olsa....
Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
3. Goz açmak veyahut epifizbezi aktivesi için .
Sabah namazi + güneş doğarken güneşe bakilarak zikir çekilmesi günes ozaman goz yakmaz .
Kendi zikrinizi oluşturabilirsiniz fakat ben la ilahe illallahu vahdehu le şerike lehul mulku lehul hamdu ve huve ala kulli seyin kadir .
Ayni şekilde ikindiden sonra güneş solarken bakip . Heybet için felan ve huvel kaviyyul aziz zikrini çekebilirsiniz abdestli .
Bunun yani sıra tlefon cok kullanmayin ikindiden sonra elinize almamaya gayret gosterin sonra gece yatsidan sonra uzanip karanligi bi muddet seyredin sonra gözünüzü kapatin nefes egzersizi yapin ve sessizligi dinleyin
Bunlara uyarsaniz en fazla bi ay sonra aktive olcaktir ha bu acilimlar da cin gorulcek diye bişe yok . Zeka seviyeniz artar bilinciniz genişler hangi alanla ugrasiyorsaniz o alanda başarili olursunuz ruhsal guclenme empati gibi gelisimler olur . Gorsel farkliliklar olur yani karanliginiz renklenir  ha enerji hissiyati iz kuvvetlenir vesselam
|
ne diyorsun seann mubareeekkk,bak bak havas tarif etmeye başlamişsın seni havascı seni...