Alıntı:
DavudM Nickli Üyeden Alıntı
bunu yaptim hocam ben cok iyi hissetmisdim bir ara imanim zayiflamisdi her turlu tertib yapiyordum sonra sizede yazmisdim akil hastalik gibi olaylari ayirt edemiyordum istigfara yuklendim cok fazla ozelikle SubhanaAllahi ve Bihamdihi ve SubhanAllahil Azim Estagfirullah El Azim sabah aksam 100er kez cok ihtiyacimi karsiladi
sizide burada rahatsiz etdim hocam ama bir akrabam icin size yaziyorum benim dedemin abisi vefat edeli 4-5yil oluyor sigardan gitdi son 3gun agliyordu evdekilere azraili gordugunu soyluyordu bir gun kala bagiriyordu yine sen mi geldin git evimden diye namaz kilmazdi ibadet etmezdi ona bir faydam olabiirmi acaba yinede?
|
Allahtan ümit kesilmez, duacı olabilirsin onun için. Okuduğun ayetlerden evradlardan Peygamber efendimize ailesine ehlibeytine ashabına hediye ederken onun da adını araya koy, kalbinde iman varmıydı yokmuydu biz bilemeyiz Allah bilir orasını.Allah günahlarını bağışlar belki azabını hafifletir veya kaldırır ettiğin hediye hürmetine. Zaten zikrediyorsun taş atıp kolun ağrımayacak, hediye ederken onun ismine de gönderiver.