Alıntı:
NGB Nickli Üyeden Alıntı
Eskiden videolarda cübbeliyi dinlerken oda aynı üstteki sözü telafuz etti bir kaç kez.
Avama kısa öz yazayım Cenabu Rabbul alemin derki Mahşer günü hesap günü her can hesaba çekilecek herkes ektiğinin hesabını burda verecek.
Onun için işte kişi kendinden sorumlu olduğu için haliyle ordada hesapta kulum ne yaptın diyince en azından inanan için namaz-oruç-hac gibi hac gerçi parası imkanı olan gider berikilerde kişi içinden gelirse yapar.Ama yapmazsa işte orda çetin bir hesap var.
Haram-helal-guybet-dedikodu-kul hakkı gibi konularada dikkat etmek gerekir.
Onun için fazla etliye sütlüye karışmadan işime bakıyorum.Birine akıl versen senden iyi bilirim havasında olan çok.Ne halin varsa gör diyip tartışmaya bile girmeye gerek yok aslında.
Herkesi kurtaramazsın onlarda biraz akıllı olsun önce kendini kurtarsın diyorum.
Ayrıca gece yatakta bol istigfar eçkiyorum.Çünkü oraya enazından gece ölürsek istigfar ederek gidelim derdindeyiz.
|
hocam bu arada zikir konusunda sunu dusunuyorum sizin dusuncenizi cok daha merak ediyor mesela 1000Ayetel kursi kalp gozu icin bunu zaten adam okurken cok zorlanir ihlas azalir husu cok az onun yerine rakami dusurup namaza eklemek nasil olur mesela 100Ayetel Kursi okuyorak Namaz kilmak