Alıntı:
Alieren Nickli Üyeden Alıntı
Ben de artık Yusuf Güney ile alakalı haberler gördükçe çok sinirleniyorum adam tasavvuftan İslamiyetten bahsediyor haramdan helalden bahsediyor ama konuştuklarına hiç dikkat etmiyor baktığınızda hep gelecek zamanlardan haber veriyor genelde buna ben şöyle bir yorum yaparım Onun da yaptığı fala bakmak medyumluk yapmak gibi bir şey Ve bunu hepimiz çok iyi biliyoruz gelecekten haber vermek Fala baktırmak gibi şeylerin haram olduğunu Bence Yusuf Güney bazı maddeler kullanarak halisülasyon görmeye başlamış bir videosunda denk geldim Ay'a huaska çayını övüyor O çay inanılmaz derecede zararlı ama Yanında oturan Eser yerenler Onun söylediklerini destekliyor Arkadaşlar bu Ay'a fuaska çayı inanılmaz derecede zararlı ve kendisinin tibet'e gittiğini Şile'ye gittiğini bahsediyor hem tasavvuftan bahsedip hem başka ritüeller deniyor inanılmaz derecede her şeyi karıştırmış Bence neye inandığını dahi bilmiyor psikolojik bir destek alması lazım diyeceğim ama bazen karşısına aldığı insanların psikolog olduğunu görüyorum çok yazık adamı çok önemli bir varlık olarak gösteriyorlar
|
Anlamadım çay içerek şileye tibete mı gitmiş ne alaka hiçbir şey anlamadım