Alıntı:
pinky Nickli Üyeden Alıntı
neden bu kadar insan negatif kısmına zaten takılmıyorum bir ayet daha var insanların çoğunun cehennemlik olduğuna ilişkin yani böyle olması çok şaşırılacak bişey değil. evet benim yıldızım çok ve auram sanırım çok düşük. çünkü tv ye çıkan dünya güzeli kadınların ölmesi lazımdı nazardan ama gayet de mutlu mesut yaşıyorlar eğer mevzu dikkat çekmekse.
peki enerjiyle ilgili araştırdım yazmışsınız. mesela iki kişi arasındaki enerjide biri diğerini çok seviyorsa ve diğer reddetmişse ve yıllarca peşinden koşan kişiden giden enerji diğer insanı tutar mı yani yollarını kapatır mı?
|
İliskilerde aslinda insanlarin cok iyi anlasmasi yani bu sanki benim icin yaratilmis demesi ciftlerin enerjilerinin birbirine olan uyumudur.Bu öyle bisey ki biri digerinden daha dusuk enerjide ise kaybeden olarak gorulur cunku o kisiyi anlayabilmesi anlasabilmesi icin o enerji frekansinda olmasi gerekir.Bence siz burada kaybeden degil yuksek enerjide olan kisisiniz.O arkadasta sizin o enerjinizi anlayamayacak kadar alt frekansta biri.